ponimuppar

Alla inlägg under november 2013

Av Ponni Muppar - 19 november 2013 11:29

Måndag:
Okej den dagen har redan varit. Men gick i skolan och va med beckis!

Tisadag:
Idag e jag i skolan och ska nog ut och springa.

Onsdag:
Ska gå i skolan och sen åka till stallet för att gå på Skötarmöte. Kommer att baka till det. Kommer nig att ta med kameran för att fota Emilie.

Torsdag:
Imorron ska jag rida. Jag hoppas på att få Zara igen. Det va så roligt. Kommer såklart att gå i skolan.

Fredag:
Ska ha en överraskning. Får inte säga men ändå. Ska kanske sova över hos Emilie.

Lördag:
Kommer kanske att vakna hos Emilie ska rida på morronen och min riktiga lektion

Av Ponni Muppar - 18 november 2013 20:47

Dagen har varit bra. Vi har inte kunnat vara i tekniken för att det har varit inbrott där. Det är några som har krossat alla fönster så det va iskallt där. Men då behövde vi har matte och det va inte så roligt. Men det gick bra. Jag hoppas på att tekniken e lagade imorron så att vi kan ha teknik. Det skulle vara roligt. När jag kom hem så va jag me Becka och det va jätte roligt. Vi skrattade as mycket och vi hade jätte roligt
Puss och kram Alex

Av Ponni Muppar - 18 november 2013 20:30

Igår red jag bästa Izabel! Det gick bra. Min mamma va med och tjatade på mig vad jag behövde göra. Jag kände att det gick bättre då. Men jag känner att det va bra att hon va med. Hon sa att jag behövde "rida" mer än vad jag gör. Så det gick bättre än vad det brukar. Men jag känner att jag fick igenom lite mer än vad jag brukar. Jag ska försöka rida likadant nästa gång. Men jag övade mest på volter och lite skänkelvikningar.
Kramisar Alex

Av Ponni Muppar - 18 november 2013 16:47

Har haft så mycket nu, har inte haft tid att blogga vilket är väldigt tråkigt. Men jag kommer försöka blogga så mycket jag hinner. Men har så sjukt mycket i skolan just nu så det kommer nog inte bli så bra uppdatering från mig nu på ett tag. Red Pocca i lördags, gick faktiskt ganska bra. Är inte jättenöjd men det gick mycket bättre än jag trodde det skulle gå så det är bra iaf. Hon var seg o lyssnade inte alls på mig. Sen när hon började ge efter i sidan, forma sig mer i släppa ner nacken så orkade inte jag driva o då gick det från galopp till skritt på en sekund typ. Nä men hon är väldigt seg o för att hon då ska kunna höja ryggen mer o arbeta mer med bakbenen måste ju jag som ryttare driva otroligt mycket. Extra mycket på henne eftersom hon redan går i undertempo haha. Men jag är hyfsat nöjd iaf.


Dagens planer: läxor, massa plugg. Som jag sa tidigare har vi massor i skolan nu. All min fokus kommer ligga på det nu de sista veckorna innan betygen sätts.

Tisdag: Träning som vanligt, kommer bli kul


Onsdag: Studiedag. Yey! Måste gå upp tidigt för att hinna plugga så mycket som möjligt innan jag åker till stallet så att jag inte behöver göra lika mycket sen på kvällen. Hoppas på Darco, som jag red förra veckan på onsdags-lektionen. Sen är det skötarmöte efter. Alex kommer till min lektion o hjälper mig innan, det blir kul som vanligt. Kanske kommer upp något foto om Alex är bäst o orkar haha. Vi får se hur det blir. Ska sköta, tänkte borsta extra länge på min prins.


Torsdag: Träning, det är även gymnasiemässa som jag gärna vill gå på. Det är tor-lör men kan bara på torsdag, men vet inte var det är. Det slutar oxå 5 o jag vet inte om jag hinner åka dit o vara där om jag slutar 3. Man vill ju inte vara där i 5 minuter o sen behöva åka igen. Då är det lite onödigt.


Fredag: Inget speciellt. Inga planer, skönt. Ska vara med Alex men inget mer.


Lördag: Ridning, ska hem till mina kusiner på kvällen. Ska oxå titta på 1DDay, det är 21 - 04 (sänds från USA, därför det är lite annorlunda tider haha). Men kommer missa en del eftersom jag ska hem till kusinerna.


Söndag: Plugg, ingen match tror jag. Skönt, var ett tag sen vi hade en matchfri söndag tror jag.


Nu ska jag plugga, ni vet varför det inte är så bra uppdatering från mig. Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag. Puss Emilie.


 

     

Av Ponni Muppar - 16 november 2013 11:38

I torsdags red jag på fantastiska Zara hon e så otroligt rolig att rida. Hon brukar ofta gå med dom här jätte duktiga ryttarna. Man känner det när man rider henne. Hon bjuder jätte fint. Hon är väldigt stark att rida men annars är hon jätte bra. Fast det är roligt att rida lite starka hästar. Om man får rida lite olika och inte bara starka. Men jag känner att jag fick igenom lite men inte så mycket. Jag fokuserade mest på att få henne att lyssna på det jag säger åt henne att göra. Men i slutet gick det jätte bra! Det va roligt att få henne eftersom att hon jämt brukar gå på lektionen efter eftersom att det är en tävlings grupp och hon brukar tävla ofta.

Kramisar Alex

Av Ponni Muppar - 12 november 2013 18:12

Väntar på bussen till träningen nu. Det är ju jättemörkt ute nu! Tycker inte om att det börjar bli vinter o kallt nu. Men julen är mysig. Tycker att det räcker med kyla o snö i december o januari. Sen ska det va sol, plusgrader o varmt haha. Nä men lite kallt är det.

Ska bli skönt att träna nu. Haft lite problem med mina knän nu i några dagar. Särskilt vänster. Det är ganska jobbigt för jag har ont i olika knän hela tiden. Men ska inte klaga nu, finns folk som har det mycket värre.

Längtar tills imorrn, alla barn på dagis är så himla gulliga. Sen får jag ju rida lektion, träffa min prins oxå. Hoppas på Brady på lektionen. Men vi brukar bara få samma häst typ två gånger i rad så jag får se om jag får honom el nån annan. Men jag bloggar mer senare, puss Emilie.

Av Ponni Muppar - 11 november 2013 13:21

Sitter nu på svenska lektion och har jätte tråkigt! Sitter och chattar på skype med Saga samtidigt som vi läser det vi ska säga imorron! Vi har lite tråkigt! Snart slutar vi som tur e! Vi har bara engelska kvar! Det e skönt. Sen ska jag hem och plugga när pappa kommer hem så ska vi ut och springa! Lite tråkigt men man måste ju! Haha 


Kramisar Alex

Av Ponni Muppar - 11 november 2013 12:05

Har rast nu, praoar på dagis hela veckan. Jättekul! Men när jag kommer hem måste jag plugga en massa. Har inte hunnit uppdatera nu på några dagar. Men kan dra en snabb sammanfattning på helgen iaf.

Fredag: var i stallet med Alex. Ho kom till min skola så gick vi hem till mig sen. Vi åt lite mellis o tog sen bussen till stallet. När vi var klara där fick vi skjuts hem. Jag sov över hos Alex.

Lördag: jag o Alex var i stallet to hela dagen. Jag pussade o tog hand om min prins <3 sen hade jag Pocca på lektionen. Hon är ganska seg. Men det gick mycket bättre än jag trodde. Vi hade en komplicerad övning (Alex har skrivit om den tidigare). Men jag blev riktigt nöjd över bakdelsvlndningarna idag. Dom blev jättebra och mycket bättre än i onsdags. Men skänkelvikningarna gick inte så bra haha.

På kvällen hade vi gäster. Kul! Vi badade i typ 1 timme.

Söndag: spelade match mot Huddinge. Vi förlorade men spelade bra i vissa perioder. Sen pluggade jag en massa oxå.

Det var hur min helg såg ut. Bloggar mer när jag kommer hem. Puss Emilie.

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards