ponimuppar

Alla inlägg under mars 2014

Av Ponni Muppar - 6 mars 2014 16:44

Skolan är avklarad för dagen nu, träning står på schemat idag. Ska plugga innan det också. Ett prov nästa vecka på måndag.


Igår hade jag Fedantos, kände mig pytteliten hahah. Sa när jag hade suttit upp till Alex: - Jag känner mig som ett blåbär (hade typ bara blåa kläder på mig) på en sten. Vet inte riktigt varför jag sa just sten... men han är stor o det var det första jag kom att tänka på när jag tänkte på nåt stort.


Var lite okoncentrerad så övningen gick inte så bra. Vi övade på serpentiner och 15m volter i både trav och galopp. Glömde hela tiden bort att det var serpentiner så första bågen blev skitful. Sen är han lite svår att rida ibland då han gör "hoppsasteg" som vi kallar det haha. Han typ skuttar runt på alla fyra i traven och takten stämmer inte alls, det är för att man håller för mycket medans man driver, handen och skänkeln fungerar inte tillsammans alltså. Så gör han också när han tycker det börjar bli jobbigt o då måste man släppa o rida på för att takten ska stämma igen. Sen börja om, men det kändes lite bättre mot slutet av lektionen iaf. Vilket alltid är bra! Så kände mig både nöjd och missnöjd.


Hoppas det går bättre nästa vecka. Men vi hörs lite senare, ska plugga nu o efter träningen titta på PLL. Det nya avsnittet kom ut igår men hann inte titta då. Puss Emilie.

Av Ponni Muppar - 6 mars 2014 10:00

En ny favoritlåt, totalt älskar den! Tycker om bandet också, så tycker verkligen ni borde ta några minuter och lyssna på den! :)


Av Ponni Muppar - 5 mars 2014 13:00

Har halv studiedag idag så slutade 12.10 Vi skulle egentligen sluta 12.30 men vi har lunch då så det är som att sluta 12.10 Ska plugga massa till ett prov jag har imorrn och nästa vecka, sen skriva på en inlämningsuppgift som är tills imorrn. Sen blir det stallet för min del. Kommer bli sjukt kul att träffa Alex igen, även min bästa prins.


Känner mig riktigt glad idag, vet inte riktigt varför. Blir alltid glad när det börjar närma sig mot vår och vintern försvinner. För det betyder att sommaren kommer och vem vill inte ha sommarlov?


Vi hörs lite senare, jag o Alex ska försöka blogga från stallet om vi kommer ihåg. Puss Emilie.


 

Av Ponni Muppar - 5 mars 2014 08:22

I lördags red jag hela tre gånger. Hur härligt som helst men man blev ganska trött. På morronen red jag i grupperna 9.50 och 10.50 och där red jag Champion båda passen. Hur roligt som helst. Älskar att rida honom. Men det gick hyfsat. I traven gick det inte så bra men när vi galopperade så gick han hur fint som helst. Han krökte på nacken jätte fint. Nöjd över galoppen. Vi övade på skänkelvikningar. Vi skrittade dom men efter ett tag fick jag trava. Men det va mest för att jag red igen i en för enkel grupp. Eller inte för enkel men jag måste ha massor av igen ridning nu. Haha
Men på eftermiddagen red jag sandor. Jätte roligt. Vi hade hoppning och han var hur duktig som helst och lyssnade jätte bra på mig. Precis när vi skulle börja hoppa så var det någon som smällde i em vägg så att han blev rädd så han var spänd hela tiden nere vid läktaren. Det va lite synd. Men det e sånt som händer.

På lördag ska jag rida 13.00 och min grupp. Ska rida istället för Pau! Men mer kommer

Idag ska jag äntligen få träffa Emilie igen efter två veckor. Saknar henne som bara den! Ska se om vi kan blogga men hejdå
Kramisar Alex

Emilie och Tolliver style!
Haha

Av Ponni Muppar - 3 mars 2014 20:58

Är hemma nu, kom hem igår. Det var mycket problem med flygen så vi blev 6 timmar försenade. Först i Miami skulle dom byta ett däck för det var dåligt med luft i det, vilket tog nån timme tror jag. Sen kom då på att dom skulle byta ett till vilket tog ytterligare nån timme. Planet skulle ha lyft 16.00 men vi lyfte 19.45 Sen missade vi flyget till Stockholm för att det andra var försenat, så vi fick ta ett flyg till Göteborg, sen ett som gick till Stockholm.


Vi skulle ha landat 10 på förmiddagen på arlanda men landade någon gång vid 4 på eftermiddagen. Jag var hur trött som helst för sov typ 1 timme mellan lördag till söndag. Kan verkligen inte sova på plan. Somnade direkt efter middagen o sov 13.5 timmar haha. Det bästa jag gjort på länge!


Har tagit en del kort med mobilen så ska ladda upp dom här så fort jag orkar haha, nä men dom kommer upp här nån gång. Vi hade jättekul iaf. Imorrn blir det skola som vanligt och träning efter det. Onsdag stallet, slutar 12.30 tror jag. Torsdag är träning o på fredag ska jag på teater, lördag stallet igen. Söndag = Plugg. Helt vanlig vecka, är rätt skönt att vara hemma igen även fast jag hellre är på stranden än i skolan.


Vi hörs mer imorrn, puss Emilie.


 

Av Ponni Muppar - 1 mars 2014 01:02

Skulle gärna stanna lite till. Såå skönt här!

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards