ponimuppar

Alla inlägg under maj 2013

Av Ponni Muppar - 12 maj 2013 10:53

Bild 1: Emilie åker upp i min säng
Bild 2: Jag gör miner
Bild 3: My room with Emilie

Av Ponni Muppar - 11 maj 2013 19:10

Jag o Alex har varit ute o gått med hundarna, nu väntar jag på att hon ska duscha klart så ska vi gå till en pizzeria o äta pizza. Red Doris idag, gick sådär. Vi övade avståndsbedömning. Vi kommer uppdatera mycket ikväll, jag har lite idéer till inöägg! Hörs senare.

//Emilie

Av Ponni Muppar - 11 maj 2013 09:38

Hann inte blogga igår, inte i torsdags heller. Men jag tänkte berätta vad jag har gjort de två senaste dagarna iaf. I torsdags fyllde jag ju år, JAG hade inte planerat något alls förutom att titta på Rasmus match. Men direkt efter matchen åkte jag o mamma till centrum för hon sa att hon skulle hämta något. Sen sa hon till mig att jag kunde vänta ovanför trapporna så jag gick dit. När jag kom dit så kom Alex o Ida o mötte mig, vi fikade o var där ganska länge. Sen när jag kom hem så var alla tjejer i min gamla klass där och skulle gratta mig! Jag var alltså lurad hela dagen, det blev en grymt rolig kväll. Dom hade planerat jättelänge och dom hade ansträngt sig jättemycket för att jag inte skulle få veta något.


Igår hade jag fullt upp med att fixa inför kvällen. Vi skulle ju ha gäster så jag fixade inför det. Sen åkte jag o Alex till stallet mitt på dagen för att gå på ett möte. Förlåt för att jag inte har hunnit blogga men jag har inte hunnit.


Idag blir det iaf stallet, vi ska ha cavaletti. Kul! Vet inte vem jag ska ha men bloggar efter ridningen hur det gick. Jag o Alex ska ju oxå sova över tillsammans. Det kommer blir superkul, vi kommer försöka hålla bloggen så bra uppdaterad som vi hinner :)


//Emilie

 

-

Av Ponni Muppar - 9 maj 2013 09:55

Gjorde ett inlägg igår men ser nu att det aldrig kom upp :( Men det var inte så intressant. Vi hade iaf en GRYM kväll igår. Har inte gillat 1D så mycket förut men nu gillar jag dom mycket mer, skulle lugnt gå på konserten om dom skulle ha en till i Sverige! Jag tog inte så mycket bilder för min mobil hade inte så mycket batterier men mina kompisar tog och dom lovade att skicka till mig. Så det kommer väl nån gång.


Idag fyller jag ju år, vaknade av sång. Fick massa fina presenter av familjen <3. Idag ska jag nog titta på Rasmus basketmatch, har inte nåt planerat, får se vad det blir. Men ska försöka hålla er bra uppdaterade!

//Emilie

Av Ponni Muppar - 8 maj 2013 21:39

Idag fick jag bästa Saturnus! Jag är inte den bästa kompisen med honom utan han brukar bli jätte sur när jag är nära honom så Amanda gjorde iordning honom medan jag gjorde iordning Pocca. Men ridningen gick super bra fick honom så lös gjord så att han fick i form i slutet av lektionen! Men vi hoppade så jag jobbade inte så mycket med det men det va jätte roligt att rida honom igen! Va super länge sen!

Av Ponni Muppar - 8 maj 2013 17:48

Friidrottsdagen idag gick ganska bra, förutom höjdhopp men annars är jag nöjd. Nu står jag o väntar på tåget, kommer nog inte bli mer uppdatering från mig idag men ska försöka blogga mer imorrn. Bilder från konserten kommer kanske upp.

Av Ponni Muppar - 8 maj 2013 11:35

Nu sitte jag i skolan! Glömde att blogga igår för jag hade ganska mycket att göra! Men igår så kom jag hem och då var Hugo där som vi ska passa tills på söndag! Jag gick ut på tomten med honom och busade och hoppade lite han var jätte duktig! Pappa kom hem tidigt och då skulle han bara ha ett samtal sen skulle vi åka och handla lite och sen åt vi på donken! När jag kom hem gick jag på en jätte lång promenad med Hugo och Hobbe det va kanske 1-2 km. När jag kom hem efter det skrev jag av det som jag hade skrivit på lektionen eftersom att jag hade glömt att skicka bokuppgiften till mig och då skrev jag klart det på ett papper i skolan och sen skrev jag av det hemma! Sen tittade jag på dokumentär serien om Yohio. Sen satte jag mig framför teven med pappa. Men nu sitter jag i skolan och har tråkigt väntar på att lektionen ska börja! Men idag/ikväll ska jag rida istället för Emilie vi ska hoppa ska bli jätte roligt men jag skriver mer ikväll om ridningen

Av Ponni Muppar - 7 maj 2013 20:39

Kom precis hem från träningen. Det var en grym träning med högt tempo som vi höll genom de 2 timmarna. Grymt tjejer! Imorrn blir det idrottsdag, båda taggad o inte. Skönt att göra nåt annat än att bara sitta i skolan o jobba. Men jag är inte så bra på friidrott så jag får se hur det går.

Taaaaaagga 1D-konserten imorrn!! Tror vi ska hem till Ellen o typ äta o göra oss iordning (jag tittar på när dom andra gör det). Kul ska det bli, ska försöka ta bilder men kan inte lova nåt. Skrev ett inlägg tidigare idag nätet på skolan var helt stört så det kom aldrig upp, allt bara försvann. Jaja. Nu blir det att hoppa in i duschen o sen äta mat. Ska även fixa matsäck till imorrn. Ha det så bra och ska skriva tidsinställda till imorrn, annars blir det livebloggning! :)
//Emilie

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards