ponimuppar

Alla inlägg under maj 2013

Av Ponni Muppar - 5 maj 2013 13:44

Ska till stallet vid 2, rida Senan. Idag har jag bara slappat, hoppat studsmatta och ätit pannkakor. Mums! Veckan som kommer blir lite speciell och imorrn får ni veta hur min vecka ser ut. Uppdaterar mer när jag koller hem från stallet. Ha det så bra!

Av Ponni Muppar - 4 maj 2013 20:00

Jag o min brorsa sätter upp studsmattan, vi är nästan färdiga. När studsmattan kommer upp är det inte långt kvar till sommaren! Idag på lektionen red vi ut. Jag hade Doris, går väl inte riktigt att säga om det gick bra eller dåligt på en uteritt men jag ramlade inte av iaf. Första halvan var hon helt lugn. Men sen när vi började rida hem så kom det en cykel rakt ut ur skogen bakom henne och då blev hon rädd. Hon började galoppera men jag red in i hästen framför så hon kom inte så långt. Cyklisten fortsatte ändå att cykla bakom oss en bra bit ich svängde till slut. Så efter det var hon spänd hela vägen hem. Imorrn ska jag rida Senan (mammas foderhäst), ska bli kul. Uppdaterar mer imorrn men det kanske kommer nåt inlägg till ikväll :)

Av Ponni Muppar - 4 maj 2013 12:29

Hej bloggeeeeeeeen! Idag har jag varit och ridit min katt Sixten. Han är bert fux! Ny färg som man kan köpa och måla sin häst/katt/frukt. Jag skulle vilja bli döpt till jan! Hejda smurftå

-

Av Ponni Muppar - 3 maj 2013 22:20

Hos Frida, har superkul. Vi har gjort massa roliga saker, har inget att skriva men här får ni en bild iaf!

Av Ponni Muppar - 3 maj 2013 18:24

Nu sitter jag utanför Lindex och väntar med pappa på att mamma ska komma! När hon kommer så ska vi gå till O'Learys och äta middag!


5 min senare hehe kom till O'Learys innan jag han skriva klart! Men nu sitter vi på O'Learys. Jag ska beställa faitas med kyckling! Jätte gott!!


Imorron ska jag åka till stallet som vanligt. Ska åka dit vid tolv sen ska jag äta med Emilie. När klockan är ett så ska vi gå och sköta för det är då stallet öppnar!
Har massor av saker framför mig nu! Först till grönan med stallet sen Karlshem i sommar med Emilie och kusinen! Sen massor av annat.
Hörs senare ska blogga med Emilie imorron
//Alexandra

Av Ponni Muppar - 3 maj 2013 15:44

Jag skulle ju egentligen ha åkt och tränat med ett annat lag idag och sen åkt till Frida. Men Ellen som jag skulle åka till var sjuk idag så hon ska inte träna, jag ville helst inte åka dit själv även om jag gjort det förut. Så jag hoppade träningen eftersom jag ändå skulle till Frida och jag ville inte gå själv. Idag har varit en riktig skön dag, fick reda på vårat betyg i SO-uppgiften så nu är jag riktigt glad över det. Helgen ser ganska normal ut, ska rida på lördag och vara där hela dagen. Inget speciellt på söndagen, kanske rider på vår foderhäst istället för mamma.


Ska ladda upp bilderna på när Alex hoppade och kanske får upp nån video, lägger några på tidsinställt så dom kommer upp ikväll. Imorrn blir det mer bloggning tillsammans eftersom vi kommer va i stallet nästan hela dagen.


//Emilie

 


Bara 41 dagar kvar till sommarlovet!!! Och typ 25 skoldagar! Läääängtar, har massa kul som väntar :)

Av Ponni Muppar - 3 maj 2013 12:00

Jag har nyss läst böckerna i triologin hungerspelen. Jag tycker alla tre böcker är sjukt bra och älskar verkligen allt med dom. Det handlar om Katniss som ska delta i hungerspelen. Det är 12 distrikt och varje år ska en tjej och en kille från varje distrikt delta i hungerspelen för att påminna om att fred (från tidigare krig) kostar. Det är bara en som överlever men när det bara är Katniss och Peeta (killen från distrikt 12) är kvar säger regimen att bara en kan vinna. Katniss blir upprörd och får Peeta att gå med på att de ska dö båda två genom att äta giftiga bär samtidigt. Regimen blir så upprörd men de måste ha en vinnare och de vinner. Peeta är kär i Katniss och båda får betala för det dom gjorde i hungerspelen. Distrikten inspireras av Katniss och hon blir ansiktet för ett nytt uppror mot regimen.


I boken får man läsa om Katniss och hennes liv, hur hon försöker överleva och hennes kärleksliv med Peeta som är delvis sanning och delvis skådespeleri för att överleva. Av mig får böckerna 50/10 stjärnor. Hissar alla tre böcker starkt. Jag blev helt beroende och kunde inte sluta läsa, jag ville bara stänga ute världen och läsa, läsa, läsa. Bok 1 finns på film och hissar dessutom filmen, superbra är den. Räknar ner tills fatta eld (bok 2) kommer på film i november... hahaha, bara ungefär 200 dagar kvar. Jag och mina kompisar ska ha filmkväll o titta på den, kommer blir sååå spännande. Rekommenderar alla er att läsa böckerna och se filmerna, några av de bästa böckerna jag har läst i hela mitt liv!


//Emilie


   

 

   

 

   

   

Av Ponni Muppar - 2 maj 2013 17:21

Tittar på när Alex rider Decibell, som ska hoppa och bilder kommer så fort jag hinner ladda upp :)
//Emilie

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards