ponimuppar

Alla inlägg under december 2013

Av Ponni Muppar - 27 december 2013 14:32

Av Ponni Muppar - 26 december 2013 12:30

Bloggningen här under de senaste dagarna har inte varit den bästa precis. Haha. Kan skriva lite om vad jag har gjort. I tisdags var det ju julafton. Vi var hemma, åkte inte iväg nånstans. Ingen släkt här heller, så vi var själva. Det är mysigt när släktingar kommer hit men ibland är det skönt att bara vara familjen också.


Igår var jag i stallet, mysig onsdag enligt mig. Ska dit idag också, snart. Men hans andra skötare är ju bortresta över jul o nyår så jag är själv att ta hand om honom. Det är ju mysigt men har sina nackdelar. Jag var ju där i lördags o skötte, men skurade inte då. Senaste gången jag skurade var i onsdags förra veckan. Hans box var därför väldigt smutsig igår. Tog mer än en timme att skura hela boxen :( Suck. Jag hatar att skura. Men vad gör man inte för att lilla prinsen ska ha de fint. Fick byta vatten 3 gånger. Hade blivit fler men orkade inte byta haha.


På kvällen igår så kom våra kusiner hem till oss. Alltid kul. Planerna för idag är stallet, sen på kvällen ska jag till Jossan. Några till ska oxå dit, Alex oxå tror jag. Uppdaterar mer i stallet om jag hinner, puss Emilie.


   

Av Ponni Muppar - 25 december 2013 20:01

Av Ponni Muppar - 23 december 2013 19:30

Har haft minijul med Alex o Ida nu. Alex gick för ett typ 30 min sen. Blev jätteglad över mina presenter. Är själv hemma just nu så gör inte så mycket för stunden. Men när mamma, pappa o Rasmus kommer hem så ska vi äta middag, sen gör jag o Rasmus pepparkakshus. Haha lite sent kanske ;) Men bättre sent än aldrig säger man väl.


Vet inte om bloggningen blir så bra imorrn. Julafton händer ju bara en gång per år. Då vill man ju helst vara med sin familj o kompisar, inte sitta framför datorn hela dagen. Men ngt inlägg eller bild ska jag försöka slänga in.


Hoppas ni får en bra julafton. God jul alla underbara läsare, lite i förväg ifall jag inte bloggar imorrn. Puss Emilie.


 

Av Ponni Muppar - 23 december 2013 15:00

Av Ponni Muppar - 23 december 2013 13:25

Här kommer lite tankar o planer om veckan. Har inte jättemycket planerat, det är liksom inte inristat exakt vad jag ska göra men jag har lite saker som jag vill göra. Vet bara inte när.


Måndag: Mini-jul med Alex o Ida. Dom kommer hem till mig runt 3. Jag o Rasmus ska baka pepparkakshus, bild på det kommer upp här. Ska även handla innan Alex o Ida kommer.


Tisdag: Julafton!! YEY!


Onsdag: Juldagen, tänkte försöka åka till stallet för att sköta o pussa på min lilla prins. På kvällen kommer mina kusiner hem till oss. Kommer bli roligt, vi ska ha julklappsspel eller vad man kallar det.


Torsdag: Inget vad jag vet, ska försöka åka till stallet.


Fredag: Tror vi skulle hem till en familj o äta middag. Kommer inte ihåg. Stallet kanske. Eftersom att båda Tollivers skötare är borta hela jullovet vill jag försöka vara där så mycket som möjligt. Bara mysa med honom o ta hand om honom.


Lördag: Klippa mig, vet inte hur jag vill ha det. Vill helst inte klippa mig men måste, tror jag bara klipper topparna så att de inte är lika slitna.


Söndag: Inga planer vad jag vet, stallet kanske hahah. Men vill verkligen vara i stallet mycket det här lovet. Såklart jag ska göra andra saker också men vill vara där mycket.


Har inte jättemycket planer vilket är väldigt skönt. Vill bara vara i stallet, mysa, vara med kompisar. Inget speciellt det här lovet. Sen efter nyår börjar lektionerna igen o jag tror jag kan börja rida då igen. Hoppas verkligen det, mitt finger är mycket bättre men jag kan fortfarande inte använda det helt. Fast tror jag kan börja efter nyår. Det var allt för stunden, puss Emilie


     

Av Ponni Muppar - 22 december 2013 20:31

Just nu håller jag på att slå in julklappar. Sov ju över hos Alex med Ida igår. Herregud vad kul vi hade. Sen idag var vi på centrum o julhandlade. Fick med mig några julklappar hem. En tröja från HM också. Vi var typ i alla affärer minst 2 gånger var hahah. Man kan helt enkelt säga att vi inte var så effektiva.


Ville bara säga att det är så otroligt skönt med jullov. Blev nöjd med mina betyg. Känns bra eftersom att jag har jobbat väldigt hårt i skolan den här terminen och lagt mitt fokus där. Alltid kul att få ut något av det man gör. Imorrn kommer lite planer för veckan upp. Lite om vad jag ska göra på jullovet o sånt. Ska även skriva inlägget om 2013. Sorry för dålig bloggning under helgen men har inte riktigt haft tid. Hörs mer imorrn, puss Emilie.


 

Av Ponni Muppar - 21 december 2013 20:43

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards