ponimuppar

Alla inlägg den 27 januari 2014

Av Ponni Muppar - 27 januari 2014 17:38

Nu blir det plugg resten av dagen för mig. Har ett stort SO-prov på torsdag, satsar på det nu hela veckan. Musik på hög nivå i lurarna, gör det lite lättare.

Känner mig väldigt glad just nu, vet inte riktigt varför. Tycker om vintern o julen, visst. Men efter ett tag in i januari brukar jag tröttna o vill att snön ska bort direkt, tycker inte heller om när det är så mörkt. Men nu är det snart slut på januari o våren närmar sig, blir mycket gladare på våren. Känner mig mycket mer positiv på vårterminen än höstterminen, kanske är för att jag har klarat mig halvvägs o kämpar mer då.


Händer ofta mycket mer på våren än hösten tycker jag. Nu på vårterminen i nian kommer det bli stressigt i skolan, mycket som ska hinnas med. Men det är också många väldigt roliga saker som händer. Känner mig peppad på sista terminen nu.


Vi hörs lite senare, puss Emilie.


 

Av Ponni Muppar - 27 januari 2014 12:39

I torsdags red jag Eden för första gången. Det va så himla roligt. Han va super rolig att rida men jag blev snabbt trött. Han kräver verkligen sin ryttare. Han är inte direkt den enkalste jag har ridit. Han är väldigt fram tung så man får använda väldigt mycket mage för att kunna rida honom rätt. Men han var en otroligt rolig att rida. 

Han pep en gng men då fånga jag upp honom väldigt bra. Han sprang inte en så lång bit. När vi sen skulle rida i galopp på fyrkantsspåret så gick det jätte bra. Jag kunde länga och öka bra och han va bara så duktig. 

Jag hoppas att få rida honom igen. Jag hoppas att jag får honom på torsdag. 


   

Inte jag som rider men det var dom bilderna som jag hade på honom

Kramisar Alex

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards