ponimuppar

Alla inlägg under oktober 2013

Av Ponni Muppar - 29 oktober 2013 16:25

Kommer lite sent. Lovade ju att den skulle komma upp igår men det blev inte riktigt så. Var i stan tidigare idag. Åt lunch o fikade med våra kusiner. Ska på träning idag som vanligt, tänkte träna med killarna men bara om jag får med nån kompis. Annars är jag bara med på min vanliga träning.


I lördags red jag iaf Tolliver, min lilla prins <3 Jag o Alex har diskuterat flera gånger om att han säkert övar inför sitt framtida liv, han kommer bli en orm... Han gillar nämligen att slingra sig fram som en orm. Han är liksom överböjlig (om det finns ett sånt ord) i bogarna så man måste rama in ordentligt med skänklarna för att hålla koll på honom.


Vi gjorde samma övning som vi gjorde när jag hade Brady. Öppna o sluta på volter. Vi minskade volterna genom att göra öppna, sen ökade vi volterna med sluta/ skänkelvikning. Kommer inte riktigt ihåg vilken vi gjorde. På framridningen tyckte jag att han lyssnade ganska bra. Försökte få honom att lyssna på jättesmå hjälper. Driva med höften i stället för skänkeln o han lyssnade direkt. Stolt över honom eftersom han brukar göra lite som han själv vill haha :P


Han är ganska stel i vänster varv (alltså höger sida). Så i vänster varv på volterna gick det sådär. Fick till det nån gång men han ville inte ställa igenom eller forma eller lyssna på mina skänklar :/ Sen i höger varv gick det mycket bättre. Han lyssnar mycket bättre där och kändes mycket mjukare. Men lite jobbigt tyckte han att det var för han blev lite svettig iaf. Hoppas på att få rida honom nästa gång så att jag kan fortsätta jobba.


Puss Emilie


     

Av Ponni Muppar - 29 oktober 2013 13:00

Sitter på en asiatisk buffé i stan nu, har precis ätit lunch. Våra kusiner är här med oss. Förlåt för dålig uppdatering igår men det blir bättre när jag kommer hem. Sen blir det roligare inlägg imorrn när jag o Alex är i stallet tillsammans. Puss Emilie

Av Ponni Muppar - 28 oktober 2013 10:50

Godmorgon! Njuter av första riktiga dagen på lovet. Helgen räknas väl inte helt. Har inga speciella planer för idag. Var så himla trött igår efter matchen så jag orkade inte blogga. Matchen gick väldigt bra iaf. Vi vann väldigt stort, med 39-4. Tycker att vi har fått till vårat spel mycket bättre än i början av säsongen. Vi spelar bättre som ett lag, alla vågar mer. Jag är nöjd över min egen insats i matchen. Jag gjorde några mål, tog bollen från motståndarna några gånger. Gjorde mitt bästa och kämpade inne på plan, mer kan man inte göra så jag är riktigt nöjd.


Idag kommer inlägget om ridningen upp. Ska skriva det nu. Hoppas ni får en bra måndag. Puss Emilie


   

Av Ponni Muppar - 27 oktober 2013 17:20

Idag har jag och Ellen inte gjort så ycket. Vi gick till Pizza house. Vi tog en pizza och delade på den. Det var jätte gott. Efter det har vi inte gjort så mycket. Vi tittade på Taken och Taken 2. Efter det tittade vi på One Direction. Nu sitter vi och inte gör så mycket. Så det har varit en chill dag idag. Det har varit så skönt. Snart ska vi äta mat så det blir väll bra. Imorron drar vi in till stan för att lämna in min mobil på lagning och sen lämna tillbaka One Direction tröjorna eller snarare få byta till en storlek större. Efter det ska vi bara gå runt och äta där. Så vi kommer att ha en mysig dag inne i stan. 

Sen ska vi hem till Ellens syster och baka bullar. Ska bli väldigt gott. 

  

Kramisar Alex <3 

Av Ponni Muppar - 27 oktober 2013 10:00

Vaknade för ett tag sen, har inget speciellt för mig idag. Bara en match på eftermiddagen. Så skönt att det är höstlov nu, behöver verkligen det. Har haft jättemycket i skolan, kommer behöva plugga rätt mycket på lovet oxå för vi har en massa prov direkt efter. Senare idag kommer ett inlägg om ridningen upp, kanske ett om matchen. Annars blir det imorrn. Här kommer veckans planer iaf:


Måndag: Inga planer än, plugga en del så att jag inte behöver göra det senare i veckan.


Tisdag: Vet inte om det är träning, kanske skulle göra något med mina kusiner, men tror det var en annan dag.


Onsdag: Stallet nästan hela dagen, Alex kommer hem från Göteborg. Har ridlektion som vanligt, Alex ska också rida på min lektion för det är äntligen någon som har avbokat. Sen är det spök/ skräck-övernattning i stallet. Kommer bli skitkul! Jag o Alex brukar alltid gå på den, man brukar äta middag tillsammans, titta på en skräckfilm (som vi inte brukar se på för vi vågar inte haha), berätta spökhistorier om stallet. Sen går alla som vågar en runda i skogen när det är jättemörkt ute.


Torsdag: Vaknar i stallet, kommer vara där typ hela dagen tror jag. Alex rider på eftermiddagen så tror att jag stannar till det. Vet inte om det är träning, men om det är det så åker jag hem lite tidigare från stallet så att jag hinner.


Fredag: Inget speciellt, får se om jag hittar på något med nån kompis. Har inte hunnit planera så långt än, vet inte om jag ska göra något med mina kusiner då heller. Men vi får se helt enkelt.


Lördag & Söndag: Inget stall på lördag, det är röd dag så inställd ridlektion, tråkigt. Inga planer som jag vet.


Som ni ser har jag inte hunnit planera så mycket för veckan, plugga måste jag göra iaf :( Mer uppdatering senare idag. Puss Emilie.


 

Av Ponni Muppar - 26 oktober 2013 23:22

Ska sova snart, matchen gick väldigt bra! Vi förlora med 27-26 så det var tufft i slutet men det var nog bästa matchen på säsongen. Målet med cupen var att spela mer matcher, öva mer på nya systemen vi har, våga mer o göra mer på plan. Tycker att alla lyckades riktigt bra nu sista matchen, alla i laget gjorde minst 1 mål, vilket var superkul! Men laget vi spelade mot spelade ganska fult o om domarna hade blåst ordentligt så hade vi säkert fått 20 mer straffkast än vad vi fick.


Imorrn har vi match igen 16.00 tror jag, så jag får sovmorgon vilket är skönt. Bloggar mer imorrn, puss Emilie


  

Av Ponni Muppar - 26 oktober 2013 20:18

Nu e jag i Göteborg. Jag kom hit i går kväll. Har sovit här en natt. Det har varit väldigt roligt den här dagen. Vi var inne i Göteborg för att shoppa. Jag köpte en 1D tröja till mig och en till Emilie eftersom att vi ska gå på konserten! Ska bli jätte roligt. Bloggar inte mer nu för vi ska titta på film!

Kramisar Alex

Av Ponni Muppar - 26 oktober 2013 14:09

Tänkte börja blogg nu igen, sitter på läktaren o tittar lite på lektionen. Jag ska rida min lilla prins idag, kommer bli superkul! Alex är ju inte här eftersom hon är i Göteborg. Hon kommer hem på onsdag. Efter ridningen åker jag direkt hem. Byter om, äter middag o åker sen vidare till match. Vi spelar cup nu, hade match imorse som började kl. 8. Gick upp strax efter 6 för att hinna dit så är lite trött nu. Bloggar mer efter ridningen. Kommer försöka uppdatera bra nu under höstlovet. Sen blir det mycket bloggning tsm med Alex när hon kommer hem oxå. :) Puss Emilie

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards