ponimuppar

Alla inlägg under september 2013

Av Ponni Muppar - 16 september 2013 18:40

Har fullt upp nu, måste jobba ikapp eftersom jag inte hann plugga i helgen, har 1 prov, språk, labbrapport, SO som vi snart har prov på och har typ 40 sidor till som vi inte har gått igenom... + en jättestor inlämning i HKK som jag knappt har börjat med... Ibland orkar jag verkligen inte med skolan, vill bara rymma till stallet o mysa med min prins hela dagen eller bara kunna vara med kompisar en hel dag utan att få plugga hela natten. Som ni hör har jag fullt upp och uppdaterar mer när jag hinner. Vet inte när inläggen om helgen kommer upp men så fort jag hinner. Hörs, Emilie

 

Miss u <3

Av Ponni Muppar - 16 september 2013 11:45

Sitter nu i skolan och är jätte trött. Eftersom att man inte sov sådär jätte mycket när jag var på Karlshem. När jag gick och la mig igår så somande jag nästan direkt. Jag var så himla trött. 

Just nu sitter jag i skolan och har tråkigt. Nu börjar lektionen!


Nu sitter jag och väntar på att nästa lektion ska börja. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra om jag ska gå hem eller inte. För jag har jätte ont i huvudet men jag har bara tre lektioner kvar. Men jag ska gå på den här lektionen sen får jag se hur jag gör. För det är inte roligt att gå i skolan om man har jätte ont i huvudet. 


Idag ska jag väll inte göra nått, förutom att plugga. Vi har bara so läxa än så länge men jag får väll se hur det blir efter den här dagen. 


Men vi hörs senare. Kommer att blogga mer i kväll. Jag hoppas att jag kamn hålla ut hela dagen men jag vet inte. 


Kramisar Alex


P.S ska kankse åka till Grönan med Emilie. Eftersom att vi inte kunde åka innan skolan hade börjat. D.S

Av Ponni Muppar - 16 september 2013 11:40

T   änkte fråga er läsare vad ni vill att jag och Emilie ksa göra?! Så kommentera vad ni vill. 


Av Ponni Muppar - 15 september 2013 20:55

Nu e vi hemma från Karlshem. Det har varit en helt underbar helg. Eller kanske inte riktigt med ett ridpass. Första dagen alltså fredagen red vi ett pass och då fick jag Lucky som jag dåra har ridit tidigare. Men han var super rolig att rida. Vi fick prova på att hoppa sex studs. Det var grymt roligt. Andra passet som dåra var på lördagen red jag Ludde. Han e så himla söt. Det fick hur bra som helst. Han var lite busig men har var super pigg. Tredje passet red jag Bellona vilket jag inte var super glad över. Men på fram ridningen gick det bra men när vi skulle börja rida över bommar stack hon flera gånger. Det var inte roligt. Men efter halva ridpasset ville jag inte rida mer på henne. Men när dem skulle börja hoppa så fick jag hoppa en annan häst som heter Kizia. För hon som red henne ville inte hoppa trippelbarren. Så då fick jag hoppa det. Hon var jätte rolig att rida.

Idag red vi på terrängbanan och det gick super bra. Jag red på Ludde igen och det var så roligt. Han var lite busig idag igen men jag grillad ringde av som tur va.

Ludde

Bellona

Lucky

Hittade ingen på Kizia! Synd för hon e väldigt söt!

Kram Alex

Av Ponni Muppar - 15 september 2013 17:59

Har precis duschat, ganska trött eftersom jag har varit igång hela helgen. Det bästa med helgen var att rida Kajsa igår <3 saknat henne så mycket. Innan ångrade jag mig lite att jag hade sagt att jag ville rida henne. För hon är ganska vinglig o lite krävande, hon är lätt o rida men om man ska börja jobba mer med henne på dressyeren eller hoppa högre/ svårare måste man rama in henne ordentligt. Annars blir hon sne och vinglig, vet inte riktigt vart hon ska osv. Men när jag väl satt på hennes rygg kändes det så rätt!! Det känns som att vi hör ihop på något sätt. Hon är verkligen superfin hopphäst med jättefin teknik men har lite svårt med avståndsbedömning ibland, jag är inte heller så bra på det så ibland kommer man fel o då tar hon gigantiska språng. Men litar verkligen 100% på henne i hoppningen o det är kul! Jag tycker iaf att man litar mer på en häst man har lärt känna "från marken", asså att man har varit runt den och lärt känna hästens personlighet, inte bara från ryggen. Då känner jag mig tryggare när jag rider och rider bättre på den hästen, litar mer på den.


Tänkte blogga mer imorrn eller idag, för nu är jag så trött så ska bara ta det lugnt innan jag måste börja med läxorna :/ Sket i att plugga innan jag åkte så måste göra det nu istället. Hörs sen. Emilie


 

Av Ponni Muppar - 14 september 2013 14:12

Vi har precis haft stalltjänst, imorse red jag funny face o Alex hade Ludde. Det gick bra för båda men jag ramla av. Nu ska vi borsta o fixa våra hästar för vi ska rida vid 3. Ska rida Kajsa!!! Yey <3 Alex ska rida Bellona. Det blir mer riktiga inlägg när vi kommer hem eftersom vi inte riktigt har tid nu. Puss på er o ha en bra lördag!

Av Ponni Muppar - 13 september 2013 15:15

Igår spelade ju vi match mot p01. Vi vann!! Fast domarna var inte superbra, mitt lag skulle nog ha fått lagfoul i flera perioder (det betyder att varje gång man foular så får det andra laget skjuta straffkast). Men tror ändå att det var bra att killarna fick spela mot oss, vi är ju längre o större än dom. Så då fick dom kämpa lite. När man är längre är det svårare att skjuta så dom missade mycket mer än dom brukar.


Det var superkul att spela igen, vi har inte spelat match på hela sommaren så det var kul att spela igen. Jag höll min brorsa några gånger, det var kul! Tycker alla spelade bra, men mot slutet spelade vi bara rörigt och vi blev stressade på plan. Tror att det var för att alla på bänken satt o skrek (hejade), jag blir iaf stressad av sånt, för alla stog verkligen o skrek. Inte bara dom på bänken, coacherna, p01 och deras coacher, publiken. Jag blir sjukt stressad av det o så blir det bara rörigt i spelet.


När matchen var klar hade vi lite tid kvar i hallen eftersom vi hade både vår tid och deras. Då mixade vi lagen, det var skitkul! Jag fick spela inside i en riktig match för första gången i hela mitt liv! YEY! Fast det gick inte så bra, jag är väldigt ovan och glömmer hela tiden att det är min uppgift att t.ex ta returen. Vi var 10 stycken i mitt mixade lag, i min femma så var jag längst!! Det har inte heller hänt under hela mitt liv. Fast jag var typ 1 cm längre än en från p01. Sen fick min brorsa spela inside för jag ville inte spela det längre, det var inte riktigt min grej. Kul att spela iaf, längtar tills vi får möta dom igen, nästa vecka ska jag kolla om jag kan träna med dom!


Puss från Emilie


 

Av Ponni Muppar - 13 september 2013 14:12

Nu är det bara några timmar kvar innan jag o Alex åker till Karlshem!! Jag får skjuts av Alex dit, uppdateringen kanske inte blir den bästa nu under helgen men vi ska försöka så gott vi kan. Det brukar va rätt mycket att göra, men några inlägg kan vi nog klämma in. Sen på måndagen när vi kommit hem får ni nog ett bättre inlägg om vad vi gjorde där under hela helgen o hur det gick på ridningen osv. Hoppas verkligen på att få min prinsessa!! <3 Inlägget om matchen kommer upp runt 3 så kika in här då!


Puss o ha en fortsatt bra fredag, Emilie


 

Haha när vi badade kom jag inte upp på hästen igen!!! xD


 

Presentation


Roligt att ni har hittat in på våran blogg! Vi kommer skriva om hästar, ridning, basket och annat roligt. Hoppas ni stannar :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards